Gabriel Jonsson

Efter 2017 och inför 2018

Åsikter och Funderingar

Inga kommentarer


Dela det här inlägget

2017 har varit ett intressant år hittills: jag har flyttat både mig själv och min ateljé till Falun, jag har haft flera utställningar, bland annat i Tällberg och i MEKEN i Smedjebacken och jag har haft mina första mer omfattande konstworkshops med barn, tillsammans med konstnären Thamer Al Zaidi.

Inför nästa år vill jag förstås ställa ut mer, ha fler kurser och fortsätta utvecklas. Till att börja med kommer mina tyska filosofer med katter att vara med på Liljevalchs vårsalong. Om du vill ha mer regelbundna bilduppdateringar från mig rekommenderar jag att du följer mig på Instagram, finns också en länk uppe i högra hörnet av menyraden!

”Tyska filosofer med katter”, Terrakotta, 2017.

0 kommentar till det här inlägget

Skriv en kommentar